Wagenaar & Van Dijke

Gemiddelde beoordeling
5/5

Bekijk hier voor vandaag en morgen de actuele EPEX tarieven

Direct de meest accurate tarieven op uur, dag, week, maand en jaarbasis

Wat is een Marktprijscontract?

Een Marktprijscontract (EPEX) is een overeenkomst tussen een energieleverancier en een afnemer, waarbij de prijs van de energie gebaseerd is op de huidige marktomstandigheden. In tegenstelling tot vaste contracten, varieert de prijs van een marktprijscontract elk uur op basis van de schommelingen in de energiemarkt. Bij een Marktprijscontract (EPEX) wordt de prijs bepaald door factoren zoals vraag en aanbod, geopolitieke gebeurtenissen, weersomstandigheden en andere marktfactoren die van invloed zijn op de energieprijzen. Marktprijscontracten bieden zowel voordelen als risico’s.

De voordelen 
Aan de ene kant kunnen afnemers profiteren van lagere energieprijzen als de markt gunstig is. Ook betaalt de afnemer geen onnodig opslagkosten omdat het prijsrisico bij de afnemer zelf ligt. Dit kan leiden tot kostenvoordelen en lagere energierekeningen.

De risico’s
Aan de andere kant bestaat er echter het risico dat de energieprijzen stijgen, waardoor de kosten voor de afnemer toenemen. Zekerheid heeft de afnemer met dit contract niet en enige oplettendheid is daarom vereist. 

Proactief energiemanagement
Wij houden de markt nauwlettend in de gaten en nemen contact op met onze klanten indien het contract omgezet dient te worden naar een gunstiger contract.

Gratis Marktinformatie ontvangen

Ontvang informatie over de huidige stand van zaken in de energiemarkt, welke opties er zijn m.b.t. het afsluiten van een energiecontract en wat onze visie daarop is.


Uw gegevens zijn veilig bij ons.

Partners van Wagenaar & Van Dijke

Wat onze klanten zeggen

Tom MuijsTom Muijs
06:57 30 Aug 23
Overzichtelijke rekeningen en denken goed mee. En goed telefonisch bereikbaar.
Nico KammNico Kamm
12:40 24 Aug 23
Top service! Denken zeker met je mee, maar dringen niets op.Goed op de hoogte van de energie markt. Kan altijd met vragen bij ze terecht.
Nico KammNico Kamm
12:40 24 Aug 23
Top service! Denken zeker met je mee, maar dringen niets op.Goed op de hoogte van de energie markt. Kan altijd met vragen bij ze terecht.
Nico KammNico Kamm
12:40 24 Aug 23
Top service! Denken zeker met je mee, maar dringen niets op.Goed op de hoogte van de energie markt. Kan altijd met vragen bij ze terecht.
Daniëlle de JongDaniëlle de Jong
12:06 22 Aug 23
Een super fijn bedrijf! Goed bereikbaar en altijd bereid om te helpen en mee te kijken. Ik ben dik tevreden.
Niels BrouwerNiels Brouwer
12:07 17 Aug 23
Eerlijk bedrijf, juiste prijs, geen gedoe. Lars heeft me met alles super geholpen. Ik blijf voor altijd bij dit bedrijf!
Peter KluskensPeter Kluskens
06:35 17 Aug 23
Open en transparant advies ontvangen en half jaar geleden tevreden overgestapt naar andere energie aanbieder
VikramVikram
20:17 16 Aug 23
Ik ben helemaal tevreden met mijn overstap naar Wagenaar & van Dijk . Lars denkt actief mee als ondernemer en is goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op de energiemarkt. Daarbij is hij goed bereikbaar voor vragen en andere relevante zaken.
Joëlle de PutterJoëlle de Putter
18:54 16 Aug 23
Ik ben onwijs tevreden. Ik word goed geinformeerd, geadviseerd en word altijd goed geholpen met mijn vragen. Ik ben zeker vaste klant!
hendrik jan de marihendrik jan de mari
15:25 16 Aug 23
We varen al jaren blind op Lars. Ook tijdens de recente energie crisis zijn we er zo goed mogelijk uitgekomen dankzij hen.
Marco Mulder AmsterdamMarco Mulder Amsterdam
08:40 15 Jun 23
Perfecte service!
Marion en Gijs RiveMarion en Gijs Rive
17:37 03 May 23
Heel blij met Wagenaar & Van Dijke. Wij zijn heel goed geholpen bij het afsluiten van een contract. Lars is goed bereikbaar, vriendelijk, snel en heeft verstand van zaken. Wij zijn heel blij dat hij ons heeft kunnen informeren en adviseren, want met al die ontwikkelingen in de markt hadden wij echt geen overzicht . Loopt jouw contract af? Dan zou ik zeker contact opnemen met Wagenaar & Van Dijke. Gijs & Marion
Hidde KoopmanHidde Koopman
08:03 17 Mar 23
Zeer professioneel geholpen. Vanaf het eerste moment vertrouwen gehad in Wagenaar & Van Dijke. Duidelijke communicatie, transparant in werkwijze en kosten en allemaal super snel geregeld.
Binnert RauwerdaBinnert Rauwerda
07:40 08 Feb 23
Zeer kundige experts van de energiemarkt die gewoon zijn (gebleven) en bereikbaar zijn voor vragen en ondersteuning. Mijn samenwerking is iedere keer weer uitermate prettig! (Los van dat we de meest gunstige oplossing krijgen in de markt)
Cor CeelieCor Ceelie
12:05 25 Jan 23
Prettig bedrijf om zaken mee te doen, duidelijke informatie zowel de voordelen als de eventuele nadelen worden belicht.Persoonlijk contact gaat hier nog boven mailen.
Annelies Snoek-StamAnnelies Snoek-Stam
09:29 19 Apr 22
De afgelopen 10 jaar heeft Wagenaar en van Dijke mij altijd van de beste adviezen voorzien. Meldingen dat het tijd is om over te stappen bevatten alle informatie om zelf in enkele minuten een gunstige overstap te maken.
js_loader

Vragen over het Marktprijscontract

Kennismaking

Hoort u graag meer over onze dienstverlening? Plan via onderstaande link een bel afspraak met ons in. 

Scroll to Top