Wagenaar & Van Dijke

Gemiddelde beoordeling
5/5

Inzicht in energieverbruik geeft sturing

Makkelijk en snel inzicht met de energiemonitor

Makkelijk en snel inzicht met de energiemonitor

De energiemonitor biedt een geavanceerd energiebeheersysteem waarmee bedrijven inzicht krijgen in hun energieverbruik. Het platform verzamelt realtime energiegegevens via slimme meters, analyseert het verbruik en biedt gepersonaliseerde bespaartips. Gebruikers kunnen hun energiegebruik optimaliseren, kosten verlagen en duurzamer worden.

Energiemonitor

Werkwijze

1.

Barcode van de slimme meter doorgeven

2.

Wij koppelen de monitor en de slimme meter

3.

De netbeheerder zal het verzoek binnen 7 werkdagen accepteren

4.

Bekijk direct het actuele stroomverbruik

Gekijk direct het actuele stroomverbruik

Ontvang informatie over de huidige stand van zaken in de energiemarkt, welke opties er zijn m.b.t. het afsluiten van een energiecontract en wat onze visie daarop is.


Uw gegevens zijn veilig bij ons.

Voordelen om aangesloten te zijn bij Wagenaar & Van Dijke

Wagenaar & Van Dijke benut schaalvoordeel voor haar klanten door grootschalige inkoop van energie. Hierdoor hebben wij meer invloed om te onderhandelen met energieleveranciers, wat resulteert in concurrerende tarieven en efficiënte oplossingen voor bedrijven.

Klantgericht energiemanagement richt zich op het minimaliseren van kosten, het maximaliseren van budgetvoorspelbaarheid en het bevorderen van duurzaamheid door het selecteren van groene energie-opties. Door proactief te handelen en bewust keuzes te maken, kunnen wij de energiekosten van uw bedrijf verlagen.

Partners van Wagenaar & Van Dijke

Wat onze klanten zeggen

Tom MuijsTom Muijs
06:57 30 Aug 23
Overzichtelijke rekeningen en denken goed mee. En goed telefonisch bereikbaar.
Nico KammNico Kamm
12:40 24 Aug 23
Top service! Denken zeker met je mee, maar dringen niets op.Goed op de hoogte van de energie markt. Kan altijd met vragen bij ze terecht.
Nico KammNico Kamm
12:40 24 Aug 23
Top service! Denken zeker met je mee, maar dringen niets op.Goed op de hoogte van de energie markt. Kan altijd met vragen bij ze terecht.
Nico KammNico Kamm
12:40 24 Aug 23
Top service! Denken zeker met je mee, maar dringen niets op.Goed op de hoogte van de energie markt. Kan altijd met vragen bij ze terecht.
Daniëlle de JongDaniëlle de Jong
12:06 22 Aug 23
Een super fijn bedrijf! Goed bereikbaar en altijd bereid om te helpen en mee te kijken. Ik ben dik tevreden.
Niels BrouwerNiels Brouwer
12:07 17 Aug 23
Eerlijk bedrijf, juiste prijs, geen gedoe. Lars heeft me met alles super geholpen. Ik blijf voor altijd bij dit bedrijf!
Peter KluskensPeter Kluskens
06:35 17 Aug 23
Open en transparant advies ontvangen en half jaar geleden tevreden overgestapt naar andere energie aanbieder
VikramVikram
20:17 16 Aug 23
Ik ben helemaal tevreden met mijn overstap naar Wagenaar & van Dijk . Lars denkt actief mee als ondernemer en is goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op de energiemarkt. Daarbij is hij goed bereikbaar voor vragen en andere relevante zaken.
Joëlle de PutterJoëlle de Putter
18:54 16 Aug 23
Ik ben onwijs tevreden. Ik word goed geinformeerd, geadviseerd en word altijd goed geholpen met mijn vragen. Ik ben zeker vaste klant!
hendrik jan de marihendrik jan de mari
15:25 16 Aug 23
We varen al jaren blind op Lars. Ook tijdens de recente energie crisis zijn we er zo goed mogelijk uitgekomen dankzij hen.
Marco Mulder AmsterdamMarco Mulder Amsterdam
08:40 15 Jun 23
Perfecte service!
Marion en Gijs RiveMarion en Gijs Rive
17:37 03 May 23
Heel blij met Wagenaar & Van Dijke. Wij zijn heel goed geholpen bij het afsluiten van een contract. Lars is goed bereikbaar, vriendelijk, snel en heeft verstand van zaken. Wij zijn heel blij dat hij ons heeft kunnen informeren en adviseren, want met al die ontwikkelingen in de markt hadden wij echt geen overzicht . Loopt jouw contract af? Dan zou ik zeker contact opnemen met Wagenaar & Van Dijke. Gijs & Marion
Hidde KoopmanHidde Koopman
08:03 17 Mar 23
Zeer professioneel geholpen. Vanaf het eerste moment vertrouwen gehad in Wagenaar & Van Dijke. Duidelijke communicatie, transparant in werkwijze en kosten en allemaal super snel geregeld.
Binnert RauwerdaBinnert Rauwerda
07:40 08 Feb 23
Zeer kundige experts van de energiemarkt die gewoon zijn (gebleven) en bereikbaar zijn voor vragen en ondersteuning. Mijn samenwerking is iedere keer weer uitermate prettig! (Los van dat we de meest gunstige oplossing krijgen in de markt)
Cor CeelieCor Ceelie
12:05 25 Jan 23
Prettig bedrijf om zaken mee te doen, duidelijke informatie zowel de voordelen als de eventuele nadelen worden belicht.Persoonlijk contact gaat hier nog boven mailen.
Annelies Snoek-StamAnnelies Snoek-Stam
09:29 19 Apr 22
De afgelopen 10 jaar heeft Wagenaar en van Dijke mij altijd van de beste adviezen voorzien. Meldingen dat het tijd is om over te stappen bevatten alle informatie om zelf in enkele minuten een gunstige overstap te maken.
js_loader

Vragen over de Energiemonitor

Vaak heeft het met de netbeheerder te maken, het kan zijn dat de meter een communicatiestoring heeft of dat de meter is vervangen. Neem in beide gevallen contact met ons op.

In veel gevallen niet, dat komt omdat de energiemonitor alleen het verbruik monitort maar niet op de hoogte is van de kWh en m3 prijs.

Ja, zowel grootzakelijke als kleinverbruik meters kunnen wij uitlezen met een energiemonitor. Bij de grootzakelijke variant kan ook het gecontracteerd transportvermogen uitgelezen worden zodat de energiespecialisten onnodige transportkosten in kaart kunnen brengen.

Nee, de standen worden vanuit de slimme meter doorgegeven aan de netbeheerder. De energiemonitor ontvangt deze gegevens middels een koppeling met de netbeheerder.

Kennismaking

Hoort u graag meer over onze dienstverlening? Plan via onderstaande link een bel afspraak met ons in. 

Scroll to Top