Wagenaar & Van Dijke

Gemiddelde beoordeling
5/5

Over Wagenaar & Van Dijke

Innovatief werken gekoppeld met een persoonlijke benadering

Wagenaar & Van Dijke

In 2013 is Wagenaar & Van Dijke opgericht om in eerste instantie particulieren jaarlijks te assisteren bij het switchen van energieleverancier. In 2015 aan het Hoofddorpplein in Amsterdam begonnen met het collectief inkopen van energie voor diverse bedrijven. Dit resulteerde in de ontwikkeling van een uitgebreid inkoopnetwerk van honderden MKB’ers verspreid door heel Nederland.

Gedreven door deze ervaring hebben wij de knowhow verkregen om voor het MKB+ segment doelbewust strategische keuzes te maken. Dit met als doel de meest gunstigste situatie te creëren wat betreft energie- en meetdienstovereenkomsten, het gecontracteerde transportvermogen bij netbeheerders en eventuele zonnepaneelinitiatieven.

Gratis Marktinformatie ontvangen

Ontvang informatie over de huidige stand van zaken in de energiemarkt, welke opties er zijn m.b.t. het afsluiten van een energiecontract en wat onze visie daarop is.


Uw gegevens zijn veilig bij ons.

Een toekomstgerichte strategie als motivator voor continuïteit

Ons essentiële fundament en ons vermogen om duurzame samenwerkingen te onderhouden hebben een nauwe verbinding met ons DNA. Onze identiteit kenmerkt zich door win-win te denken met een langetermijnvisie om zo ook in de toekomst de toegevoegde waarde te kunnen blijven leveren. Onze inkomsten zijn rechtstreeks gekoppeld aan het voortduren van samenwerkingen. Deze samenwerkingen blijven echter alleen in stand als wij in staat zijn om daadwerkelijk gunstigere prijsafspraken te maken, de bijpassende service te verlenen en bovenal verwachtingen te overtreffen.

Op deze fundamenten is de basis van Wagenaar & Van Dijke gelegd, en wij zijn vastbesloten om dit fundament geleidelijk aan te sterken in de komende tijd.

Toegevoegde waarde voor elke partij in ons netwerk

Op deze fundamenten is de basis van Wagenaar & Van Dijke gelegd, en wij zijn vastbesloten om dit fundament geleidelijk aan te sterken in de komende tijd.

Kennismaking

Hoort u graag meer over onze dienstverlening? Plan via onderstaande link een bel afspraak met ons in. 

Scroll to Top